Hrvatski reprezentativac

Duje Ćaleta-Car prelazi u Olympique Marseille

Ćaleta-Car je protekle četiri godine proveo u RB Salzburgu, a na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji s reprezentacijom Hrvatske je osvojio srebrnu medalju.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2018. u 18:51 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rudi Garcia, trener Olympique Marseillea izjavio je za francuske medije kako je uvjeren da će hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car (21) uskoro postati igrač njegovog kluba.

Ćaleta-Car je protekle četiri godine proveo u RB Salzburgu, a na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji s reprezentacijom Hrvatske je osvojio srebrnu medalju. Za njega je ozbiljno bila zainteresirana Sevilla koja je austrijskom klubu ponudila 15 milijuna eura, ali izgleda da će u utrci za odličnog braniča pobijediti Marseille koji je poslao pet milijuna eura izdašniju ponudu.

''Uvjeren sam da će Ćaleta-Car doći u četvrtak'', kratko je za francuske medije kazao Garcia.

Ćaleta-Car je karijeru je počeo karijeru u rodnom Šibeniku, da bi 2013. godine prešao u austrijski Pasching. Godinu dana kasnije stigao je u Salzburg za koji je odigrao 110 natjecateljskih utakmica i postigao tri pogotka. Jedno vrijeme igrao je i na posudbi u Lieferingu. U dresu reprezentacije Hrvatske 21-godišnji branič upisao je dva nastupa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close