Rođeni protiv Širokog

Dudić: Značit će nam podrška navijača, koliko god da ih dođe

U prvoj utakmici 24. kola Velež u petak uz prijenos na Arena Sport TV dočekuje Široki Brijeg.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2022. u 18:01 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budući da zaostaje za mjestima koja vode u Europu velikih 11 bodova Veležu je realnija šansa za izlazak na europsku scenu ostala preko Kupa Bosne i Hercegovine. 

Tu je došao do polufinala, no ždrijeb mu je donio Tuzlu City, ekipu koja ga je dobila dvaput ove sezone.

"Vjerujem da su sva tri premijerligaša priželjkivala Igman, koji nije slučajno u polufinalu, ali je kvalitetom sigurno slabiji od ostalih ekipa među zadnje četiri. Tuzlu odlično poznajemo, izgubili smo obje utakmice s njima, ali u obje smo bili u najmanju ruku ravnopravni i to nikako nije realan rezultat. Radi se o ekipi punoj odličnih individualaca, ali neću o njima dok ne riješimo utakmicu sa Širokim Brijegom", kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Video: Velež izgubio oba susreta s Tuzlom

Gostovanje Širokog u okviru Premijer lige igra se u petak u 18 sati, a bit će to prva utakmica Veleža pred svojom publikom još od rujna, jer dosad je domaće susrete igrao pred praznim tribinama.

 "Bit će to specifična utakmica, jer se konačno vraća publika. Bit će lijep osjećaj igrati pred navijačima. Znam da se najavljuju padavine, ali podrška navijača će nam puno značiti. U ovim zadnjim prvenstvenim utakmicama bili smo zadovoljni igrom, ali rezultata nema. Nadam se da će se sreća vratiti, ali sreću moraš i zaslužiti", dodao je Dudić.

Sa Širokim je Velež ove sezone igrao čak triput, i tu ne brojimo prijateljske utakmice, i bila su sva tri znaka.

"O Širokom znamo sve. Donekle nam leže jer žele igrati. Kvalitetni su u svim pozicijama, pogotovo prema naprijed, ali vidjet ćemo koliko će i teren dozvoliti da se igra", zaključio je Dudić.

Velež će biti bez Vehabovića, a na zadnjem treningu ozlijedio se i Haris Ovčina, pa je i on upitan. Utakmica se igra u petak u 18, a prijenos je na Arena Sport TV.

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close