Intervju za klupsku TV

Dudić otkrio na koje igrače ne računa i da nije odustao od Europe

Feđa Dudić govorio je o učinku u jesenskom dijelu i planovima za nastavak sezone.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2021. u 19:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Velež imao polusezonu za zaborav, pogotovo u usporedbi s prethodnom sezonom kada je izborena Europa, s dvije uzastopne pobjede Rođeni su ipak otišli zadovoljniji na pauzu.

Momčad Feđe Dudića uzela je šest bodova s gostovanja u Trebinju i Sarajevu, odmaknula se od opasne zone i ostavila si nadu da će ipak doći u borbu za gornji dio.

"Ostavili smo dobar prostor za dalje, a uz dobar prijelazni rok nadam se da ćemo krenuti u borbu za pozicije prema vrhu, odnosno da se opet borimo za Europu", kazao je trener Dudić za YouTube kanal FK Velež.

Video: Feđa Dudić za Velež TV

Dudić je govorio i o kadrovskoj križaljci, najavivši da će biti još odlazaka, pored Darija Ferreyire koji je tražio raskid.

"Naravno da će biti još odlazaka. Mogu otkriti da su Kačavenda, Zubanović i Osmić dobili slobodu da potraže neku novu sredinu. Dario je već otišao, mogu reći na našu žalost jer smo mu nudili produženje, ali on je odbio, možda zbog zasićenja. Vidjet ćemo hoće li biti još odlazaka, ovisit će o zanimanju za naše igrače a i ako dovedemo previše novih pa da se mora osloboditi mjesto", dodao je Dudić, kazavši kako se aktivno radi na dovođenju pojačanja.

Velež će i ove sezone otići na pripreme u Antalyju, a polazak u Tursku planiran je za 4. veljače. 

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close