Uskoro novo ime

Dudić o pojačanjima: Dovodimo samo ono što nam treba

Velež je protiv Radnika slavio s 2:1 i tako povezao dvije pobjede.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2020. u 14:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako to rezultat ne govori Rođeni su razbili goste iz Bijeljine. Uostalom, trener Veleža Feđa Dudić kazao je kako je igrač utakmice bio vratar Radnika Dalibor Kozić, koji je obranio barem pet zicera, što govori kako je Velež igrao.

 ''Bila je ovo sigurno jedna od naših najboljih utakmica. Stvorili smo šest, sedam 'mrtvih' šansi, ali kad ih promašiš onda možeš biti i kažnjen. Na kraju smo morali strepiti da ne primimo gol iz jednog njihovog auta, ali da nismo pobijedili, bilo bi nezasluženo'', rekao je Dudić dodavši:

 ''Znali smo da će Radnik igrati na kontranapade i onda i primimo gol iz kontre. Međutim, nastavili smo u istom tempu, a to je veličina ovog Veleža, da igramo svoju igru i kada gubimo''.

 U danima prije utakmice Velež je dobio dva pojačanja u vidu Vedrana Kjosevskog i Nemanje Anđušića. Vrlo brzo će ih biti još, a glasine govore da se radi o Nerminu Zolotiću pa i o bivšem Veležovcu Kosti Manevu.

 ''Pojačanja nismo dovodili kampanjski, samo kada smo ocijenili da je to ono što trebamo. Bilo je pritisaka, stalnih pitanja zašto nema pojačanja, ali moj je stav da treba dovoditi samo onda kada si siguran da će ti novi igrač pomoći. Tražit ćemo još jednog defanzivnog igrača, a sada hoće li to biti Zolotić, Manev ili netko treći, vidjet ćemo''.

Kopirati
Drag cursor here to close