Trener Veleža

Dudić: Kada smo pravi straha nema

Susret 10. kola Premijer lige BiH između Veleža i Tuzle City igra se na stadionu Rođeni u Mostaru u srijedu od 16:00 sati.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2019. u 07:45 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg, Radnik, Željezničar. Tri utakmice u kojima je Velež na domaćem terenu bio pod imperativom, velikim, tražio je bodove za bijeg s dna ljestvice. U prvom slučaju je uspio, u drugom nije, dok je u trećem ostao na polovičnom učinku.

Novi protivnik koji dolazi u goste je ujedno i lider prvenstva, momčad koju nitko nije očekivao na vrhu ljestvice nakon devet odigranih kola. Pa iako će reći trener Veleža Feđa Dudić reći kako pritisak nije velik kao u prethodnim utakmica, on je svakako prisutan.

Jer samo eventualnom današnjom pobjedom, bodovi iz Ugljevika će imati težinu jer se samo pobjedom njegova momčad može zadržati kakav-takav priključak za momčadima koje su u sredini ljestvice. A do bodova se sigurno neće lako doći jer Tuzla City igra dobro, u seriji je od sedam utakmica bez poraza u prvenstvu, u svojim redovima ima nekolicinu iskusnih igrača.

Video: Nakon važne pobjede u Ugljeviku, Velež dočekuje Tuzla City

''Upravo tako, tu su igrači poput Sesara, Husejinovića, Ubiparipa pa onda odlični Crnkić pa je tu i Nukić. Sve su to igrači koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu, posebno Ubiparip, ali jaki su i kao kolektiv. Zbog svega toga naravno maksimalno respektiramo današnjeg protivnika, ali mi igramo na svom terenu i tako se moramo postaviti. Gledajući razdoblje od kada sam ja tu, možemo reći kako smo tek protiv Radnika podbacili. Posljednja pobjeda je svakako podigla samopouzdanje, nanizali smo tri utakmice bez poraza i vjerujem da u nastavku možemo igrati samo bolje. Kada smo pravi onda možemo igrati protiv bilo koje momčadi u ovoj ligi'', kaže Dudić u najavi današnje utakmice.

Susret 10. kola Premijer lige BiH između Veleža i Tuzle City igra se na stadionu Rođeni u Mostaru u srijedu od 16:00 sati. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close