Navodni organizator

Dron sa zastavom doletio u Beograd iz Bosne!?

Sport / Nogomet | 15. 10. 2014. u 10:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda su srpski mediji kao krivca za dron sa zastavom optužili brata albanskog premijera Olsija Ramu, na Facebooku se pojavljuju razni likovi koji tvrde i “dokazuju” da su ipak oni upravljali letjelicom.

Navijači albanske reprezentacije iz Skoplja u Makedoniji tvrde da su organizatori nevjerojatne akcije na stadionu Partizana. Oni tvrde da su upravljali dronom koji je nosio zastavi tzv. 'Velike Albanije' zbog koje su zaratili prvo igrači, a potom i navijači na stadionu.

Ovi makedonski Albanci iz Skoplja, organizirani su u grupu Shvercerat (Šverceri), koja prati reprezentaciju Albanije. Šverceri su se pod sloganom "Djela, ne samo riječi", pohvalili kako su upravo oni izvana navodili bespilotnu letjelicu.

Svoje priznanje objavili su putem Facebooka. Na fotografijama se vidi letjelica, ali ne radi se o istom modelu koji je korišten u Beogradu, pa mnogi sumnjaju da se ipak ne radi o pravim krivcima, piše Kurir.

U međuvremenu se pojavio i izvjesni Denis Bašić koji je na svom Facebooku naveo: "Sve je ipak krenulo iz Tuzle", također objavljujući fotografiju drona, prenosi Kurir.

Ipak, vjerojatnije je da se Tuzlak samo našalio, a tko je pravi organizator ove drske, ali originalne provokacije vjerojatno još nećemo doznati.

Kopirati
Drag cursor here to close