Još ''slomiti'' Bayern

Douglas Costa dogovorio s Juventusom

Sport / Nogomet | 15. 06. 2017. u 06:53 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski nogometni reprezentativac Douglas Costa (26) na izlaznim je vratima Bayerna i po svemu sudeći karijeru će nastaviti u redovima europskog doprvaka Juventusa.

Costa i torinska ''Stara dama'' su postigli dogovor, no čelnici Juventusa sada moraju ''slomiti'' i Bavarce.

Brazilac je u Munchen stigao iz Šahtara u srpnju 2015. za 30 milijuna eura, a ugovor mu traje do 2020. uz godišnju plaću od četiri milijuna eura. Nagađa se kako će Bayern tražiti 50 milijuna eura.

"Iduće sezone želimo biti još bolji, a to će biti pravi izazov. Douglas Costa je svakako jedan od igrača koje želimo. No, neće ga biti lako dovesti," kazao je Juventusov strateg Massimiliano Allegri, prenosi Hina.

Talijanski mediji pišu kako će Allegrijeve glavne mete biti neki od krilnih igrača. Osim Coste spominju se i Angel Di Maria te Federico Bernardeschi.

"Iduće sezone ostajemo u formaciji 4-2-3-1, želimo zadržati kontinuitet. Postoji nekoliko igrača koje bi željeli vidjeti u našim redovima, ali neće biti promjene u sustavu igre," kazao je talijanski stručnjak dodavši: "Uvjeren sam kako ćemo iduće godine imati momčad koja ponovo može do finala Lige prvaka".

Kopirati
Drag cursor here to close