Bundesliga

Dortmund u golijadi slavio protiv Hoffenheima u sudačkoj nadoknadi

U drugoj minuti nadoknade Erling Haaland (90+2) se najbolje snašao u gostujućem kaznenom prostoru i osigurao pobjedu Borussije.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2021. u 00:10 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoffenheim je u prvom susretu 3. kola njemačkog prvenstva izgubio na gostovanju kod Borussije u Dortmundu sa 2-3 (0-0).

Nakon što u prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, nastavak je ponudio spektakl, pet pogodaka i dvije promjene rezultata u samoj završnici. Borussia je povela golom Reyne (49), na 1-1 poravnao je Baumgartner (61), da bi novo vodstvo domaćima osigurao Bellingham (69).

Tih 2-1 vrijedilo je sve do 90. minute, a onda je Dabbur (90) izjednačio na 2-2 i činilo se kako će Hoffenheim odnijeti bod, no u drugoj minuti nadoknade Haaland (90+2) se najbolje snašao u gostujućem kaznenom prostoru i ipak osigurao pobjedu Borussije.

Borussia se ovom pobjedom bodovno izjednačila s Wolfsburgom na vrhu, oba sastava imaju po šest bodova, dok je Hoffenheim ostao u društvu Bayera, Bayerna i Freiburga s četiri boda.

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić igrao je čitavu utakmicu za Hoffenheim. Ermin Bičakčić nije bio u sastavu zbog ozljede.

U subotu će igrati Arminia - Eintracht Frankfurt, Augsburg - Bayer, Koeln - Bochum, Mainz 05 - Greuther Fuerth, Stuttgart - Freiburg i Bayern - Hertha, a u nedjelju Union Berlin - Borussia M. i Wolfsburg - RB Leipzig.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close