Tribine

Dok bh navijači vrijeđaju i tuku se međusobno, Crnogorci se 'igraju' burekom sa sirom

Sport / Nogomet | 12. 06. 2022. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok je Nogometni savez BiH kažnjen zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Rumunjske, dok regiju obilaze vijesti o spriječenom međusobnom obračunu navijača reprezentacije BiH u Podgorici, crnogorski navijači drugačijim provokacijama pune medije.

Video: Crna Gora - Bosna i Hercegovina: Burek sa sirom

Naime, tijekom utakmice između Crne Gore i BiH u okviru UEFA Lige nacija, crnogorski navijači skandirali su ''Burek sa sirom'' što je one, koji tvrde da jedini znaju što je burek i što je navijanje, trebalo uvrijediti.

Naime, UEFA-ina Disciplinska komisija odlučila je da će naš Savez morati platiti kaznu od 14.500 eura, a uz to bit će zatvoren i jedan dio tribine Bilinog polja.

Ovu odluku UEFA je donijela zbog diskriminatornog ponašanja na utakmici protiv Rumunjske (neprimjereno skandiranje i vrijeđanje gostiju – skandiranje “Cigani”).

Nije precizirano koji dio tribine će biti zatvoren (1.500 sjedećih mjesta), ali će za sljedeći domaći susret na tom dijelu stadiona Bilino polje morati biti okačen transparent s porukom “Ne rasizmu”. Utakmica BiH – Finska igra se 14. lipnja od 20.45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close