27.04.2022. godine

Dogovorena utakmica reprezentacija humanih zvijezda BiH i Hrvatske u Travniku

Utakmica se trebala igrati prošle godine, ali je zbog pandemije odgođena i dogovoren je novi termin.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2021. u 01:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva službena utakmica reprezentacija Humanih zvijezda BiH i Hrvatske na kojoj će nastupiti najbolji nogometaši i poznate osobe iz javnog i društvenog života dvije zemlje odigrat će se 27.04.2022. u 17 sati na stadionu Pirota u Travniku, priopćila je u nedjelju Udruga "Pront".

Podsjećaju kako službena utakmica nikad nije odigrana i da će mnogi ljubitelji nogometa imati priliku vidjeti svoje idole iz mladosti. Utakmica se trebala igrati prošle godine, ali je zbog pandemije odgođena i dogovoren je novi termin.

''Mi kao organizatori potrudit ćemo se dovesti neke od aktualnih nogometnih imena, aktivne sportaše, glumce, pjevače, da dokažemo i pokažemo ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu, a uz to će imati i humanitarni karakter jer će se igrati za izgradnju o obnovu travničkih škola'', poručuju organizatori utakmice koja je planirana za 27.04. slijedeće godine.

Humane zvijezde BiH predvodit će selektor Fuad Muzurović, a organizatori se nadaju kako će se njihovom pozivu odazvati i legende bh. nogometa Elvir Bolić, Vlatko Glavaš, Almir Turković, Muhamed Konjić, Vedin Musić, Akldin Džidić, Nermin Šabić, Senad Brkić, Vitomir Paškalj, Muhamed Bikić, Sinan Sinanović, košarkaške legende Mirza Teletović i  Senad Avdić, a potrudit ćemo dovesti i Amela Tuku, koji bi svojim trkom, ističu, vjerojatno bio velika prijetnja za goste iz Hrvatske. Uz Muzurovića će na klupi biti i Enis Bešlagić, koji je prije dvije godine sudjelovao na humanitarnoj utakmici u Kiseljaku te je pokazao odlične trenerske sposobnosti i odigrao neriješeno s ekipom Humanih zvijezda Hrvatske.

Kandidati za momčad Humanih zvijezda Hrvatske su: Ivica Grnja (izbornik), Zlatko Dalić, Zlatko Mateša, Niko Kranjčar, Goran Jurić, Igor Musa, Boris Živković, Kruno Jurčić,Vladimir Balić, Ivica Šurjak, Hrvoje Vejić, Zvonimir Deranja, Dražen Ladić, Goran Sablić, Mario Lučić, Mario Stanić, Goran Vlaović, Marko Babić, Vjeko Škrinjar, Mate Neretljak, Željko Ačkar, Vladimir Balić,Darko Čordaš, Miroslav Žitnjak, Antun Labak, Branko Stupar, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović Grof, Igor Tolić, Marko Šivak, Milan Strelja, Srđan Lakić, Željko Skender, Roberto Alviz, Darko Ćutić, Jure Krstanović, Robert Komljenović, Željko Lapec, Nikola Krišto, Dejan Pap, Josip Kupreškić, Nino Tušek, Anica Birać (predsjednica Savjeta udruge), Nives Štrbad (menadžerica)…

Uz sve spomenute, organizatori očekuju i još poneko zvučno ime iz obje države.

Kopirati
Drag cursor here to close