Košarka može, ali nogomet ne

Dodik: Nogometna reprezentacija BiH u Banja Luci? Nema potrebe

''Neću podržati inicijativu. Neka nogometna reprezentacija igra gdje igra, nema potrebe da igra u Banja Luci''.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2021. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a, neće podržati inicijativu da nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u budućnosti igra svoje mečeve i u Banja Luci.

Na pitanje Semira Mustafića, reportera N1, tijekom pres-konferencije – Dodik je rekao da bi to bio događaj visokog rizika.

“Neću podržati inicijativu. Neka nogometna reprezentacija igra gdje igra, nema potrebe da igra u Banja Luci. Nema potrebe. To bi bio događaj visokog rizika i nama to naravno ne treba. Ja nisam navijač BiH, nijedne razine, ali kao čovjek u sportu nisam imun da dobre uspjehe čestitam'', rekao je Dodik.

''Sjetim se one sramne utakmice koju je BiH igrala u Portugalu, kada je sudac produžavao utakmicu dok nisu dali gol. To je bilo sramno'', kazao je Dodik.

Ipak, to je bio susret protiv Španjolske odigran u Valenciji 2005. godine, koji je okončan rezultatom 1:1. Španjolska je tada dala gol u 97. minuti, iako je sudac produžio meč šest minuta.

Komentirajući i dalje ovu temu – Dodik je rekao da navija za Srbiju i da uspješni te reprezentacije njega raduju, te KK Igokeu, koja je izborila Top 16 FIBA-ine Lige prvaka.

“Nemam pojma kakva je atmosfera u Nogometnom savezu, ali spreman sam da pomognem Košarkaškom savezu, FS BiH je stabilan. KSBiH ima ozbiljne probleme, spreman sam da ako moje kolege iz Predsjedništva budu suglasne, da saniramo te probleme. Oni su nekoliko milijuna maraka. Spreman sam da naložim određenim strukturama da to urade”, rekao je Dodik.

Na koncu je poručio da košarka treba da se igra i da tu nema nikakav problem.

Kopirati
Drag cursor here to close