Pripreme za Euro

Dobra vijest za Vatrene: Talijani pregazili Češku

Sjajno je raspoložen bio talijanski napadački dvojac Immobile - Insigne, svaki je postigao po pogodak uz po još jednu asistenciju.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2021. u 23:02 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Češka nogometna reprezentacija, suparnik Vatrenih u skupini D na skorašnjem EURU, u petak je u pripremnoj prijateljskoj utakmici pretrpjela težak 4:0 poraz od Italije na gostovanju u Bologni.

Sjajno je raspoložen bio talijanski napadački dvojac Immobile - Insigne, svaki je postigao po pogodak uz po još jednu asistenciju.

Immobile je doveo Italiju u vodstvo u 23.minuti nakon što je njegov udarac pogodio u blok češkog braniča Čelustke, promijenio smjer i prevario Pavlenku, na 2:0 povisio je Barella u 42. minuti, a i njegov udarac sa 20-ak metara pogodio je češkog braniča Borila te promijenio smjer.

U nastavku je Italija postigla još dva gola, oba nakon sjajnih proigravanja, prvo je Immobile u 66. minuti odlično proigrao Insignea koji je rutinski svladao Pavlenku, da bi u 73. minuti Insigne vrhunskom loptom pronašao Berardija koji je "lažnjakom" poslao češkog vratara na travu te zatim pogodio mrežu.

Hrvatska i Češka igrat će u 2. kolu skupine D 18. lipnja u Glasgowu, prethodno će Hrvatska 13. lipnja igrati protiv Engleske u Londonu, a Češka 14. lipnja protiv Škotske u Glasgowu. U posljednjem kolu, 22. lipnja Hrvatska će igrati u Glasgowu sa Škotskom, a Češka u Londonu s Engleskom.

Češkoj do početka EURA ostaje za odigrati još jedan dvoboj, u utorak protiv Albanije u Pragu.

Italiji je, pak, ovo bila posljendja provjera pred EURO. "Azzurri" će sve svoje tri utakmice u skupini A igrati u Rimu, na otvaranju 11. lipnja protiv Turske, zatim 16. lipnja protiv Švicarske te 20. lipnja protiv Walesa.

Kopirati
Drag cursor here to close