Nekoliko uhićenih

Divljanje Armade u Milanu: Porazbijali autobusne stanice, gađali policiju

Sport / Nogomet | 28. 09. 2017. u 18:49 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je veći dio dana prošao mirno, uvertira utakmice Milan - Rijeka ipak nije protekla bez incidenata.

Kako prenose talijanski mediji, ispred stadiona San Siro došlo je do sukoba Armade i policije na parkiralištu za gostujuće navijače.

Do sukoba je došlo nakon što policija nije pustila oko 1.000 navijača riječkog kluba prema gradu. U jednom trenutku je došlo do naguravanja, a prema policiji su poletjeli razni predmeti. Kako bi smirila situaciju policija je koristila suzavac, a nekoliko navijača je privedeno.

Talijanski mediji navode kako su navijači Rijeke na putu do stadiona razbili sedam autobusnih postaja, bacali topovske udare i palili baklje. Zbog prevelike gužve policija je zatvorila dvije stanice metroa pa su navijači pješice prepraćeni do stadiona, javlja Hina.

Interes navijača za odlazak na legendarni San Siro je bio iznimno velik i očekuje se kako će hrvatskog prvaka bodriti više od 4.000 navijača. Bit će to najmasovnija podrška navijača Rijeke do sada na nekom od stadiona u sklopu europskih liga.

Navijači su na put kretali osobnim automobilima, brojnim autobusima, te kombi vozilima, a zanimljivo posljednjih dana u Rijeci je bilo nemoguće iznajmiti kombi. Svi su 'krenuli' prema Italiji. Dio navijača do Milana je krenuo vlakom iz Trsta.

Kopirati
Drag cursor here to close