Poruka solidarnosti

Dirljiva poruka Mourinha turskim i sirijskim prijateljima

Dijeleći svoju fotografiju s Fatihom Terimom, bivšim trenerom Galatasaraya i A reprezentacije na društvenim mrežama, Mourinho je napisao: "Grlim svoje turske i sirijske prijatelje"
Sport / Nogomet | 07. 02. 2023. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jose Mourinho i Fatih Terim

Trener talijanskog prvoligaša Rome Jose Mourinho objavio je poruku solidarnosti zbog potresa koji su pogodili Tursku i Siriju, javlja Anadolija.

Dijeleći svoju fotografiju s Fatihom Terimom, bivšim trenerom Galatasaraya i A reprezentacije Turske na društvenim mrežama, Mourinho je napisao: "Grlim svoje turske i sirijske prijatelje."

Prema najnovijim informacijama, najmanje 3.549 osoba je poginula, dok je najmanje 22.168 ozlijeđeno u potresima koji su jučer pogodili južne dijelove Turske.

Potresa jačine 7,7 stupnjeva po Richteru pogodio je u ponedjeljak ujutro jug Turske. Epicentar potresa registriran je u okrugu Pazarcik u turskom Kahramanmarasu. Provincije Gaziantep, Sanliurfa, Diyarbakir, Adana, Adiyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay i Kilis su teško pogođene potresom.

Potom je novi potres jačine 7,6 stupnjeva po Richteru u ponedjeljak u 13.24 sati pogodio distrikt Elbistan, takođe u Kahramanmarasu.

U Turskoj je zbog razornih potresa proglašena sedmodnevna žalost.

Najmanje 1.559 ljudi je poginulo, a stotine su ozlijeđene u Siriji nakon niza snažnih potresa u Turskoj.

 

Kopirati
Drag cursor here to close