Planovi za budućnost

Direktor Veleža: "Prioritet je da naš stadion osposobimo za europske utakmice"

Veležov direktor Džemil Šoše za klupsku televiziju govorio je o planovima za budućnost, kada je u pitanju ekipa, ali i sam mostarski klub.
Sport / Nogomet | 09. 01. 2022. u 11:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež ostavio je iza sebe godinu u kojoj je imao i velikih uspona, ali i padova. U godini kada je izborio Europu i odigrao tri europska kola, prvi put nakon 33 godine, došao je u situaciju i da se bori za ostanak.

Ipak, dvije vezane pobjede donijele su mir u svlačionicu Veleža, ali i sam klub koji se može u miru pripremati za nastavak sezone.

"Puno je uzroka za loš start u ovu sezonu. Svakako da je bilo zasićenosti kod ekipe zbog velikog broja utakmica, ali i igranje u Europi donijelo je dodatni umor. Zato smo krenuli onako kako smo krenuli, ali četiri zadnja kola daju nadu da će ići na bolje i da ono što smo imali prošle sezone nije slučajno", rekao je Šoše za Velež TV.

Rođeni nastavak čekaju na osmom mjestu, ali unatoč tome nisu odustali od europskih ambicija. Zbog toga se FK Velež i okrenuo doradi svog stadiona kojeg želi osposobiti za to da dobije licencu Uee.

"Prioritet je da dobijemo kategorizaciju, da ne igramo Europu izvan grada. Nama je bilo jako lijepo u Sarajevu u te tri europske utakmice, ali bilo bi još ljepše da možemo igrati u Mostaru. Zato smo se okrenuli izgradnji dodatnog WC-a, doping sale, saniteta, a od većih projekata izdvojio bih krov na velikoj tribini i na Red Army tribini. Radi se i na izmještanju zida da se ostavi prostora za novu tribinu koja će biti izgrađena po modernim standardima", kazao je među ostalim Šoše.

Video: Džemil Šoše za Velez TV
Kopirati
Drag cursor here to close