Finalni juriš

Dinamo večeras traži osvetu protiv Salzburga

Sport / Nogomet | 16. 08. 2016. u 08:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Ovo nam je najbitnija utakmica, duel koja donosi Ligu prvaka. Svi želimo igrati u skupini i vjerujem da smo se dobro spremili”, ocijenio je trener Dinama Zlatko Kranjčar uoči večerašnjeg duela sa Salzburgom u Maksimiru. 

Riječ je o prvoj uakmici 4. pretkola Lige prvaka, ali i prilici Zagrepčana da se Austrijancima osvete za poraze iz prošlosti. 

Godine 2009. Salzburg je predvođen Huubom Stevensom u 3. pretkolu Lige prvaka izbacio Modre koje je s klupe vodio Krunoslav Jurčić, 2014. austrijski tim bio je dva puta bolji u skupini Europske lige (4:2, 5:1).

“Salzburg je dobra ekipa, kvalitetni su i gajim nadu da nisu dobri kao prije dvije godine. Svakako trebamo biti oprezni, respektirati ih i ostati najviše fokusirani na sebe”, dodao je Kranjčar pa rivala secirao u detalje. 

“Oni su momčad koja igra 4-2-3-1 ili 4-3-3, imaju dosta dobrih pojedinaca i uigrane stopere. Tu su opasni Bernardo, Hinteregger, Car, Berisha, Soriano, Lazaro. Soriano je tehnički izuzetan, ali je i lider ekipe.”

“Sve su to igrači na koje moramo paziti. Naravno, morat će paziti i oni na nas. Sigurno da smo iskusniji nakon one dvije neugodne utakmice i vjerujem da moji igrači imaju pozitivan motiv”, zaključio je strateg hrvatskog prvaka. 

Liga prvaka, 4. pretkolo
Ajax - Rostov 20:45
Kopenhagen - APOEL 20:45
Dinamo Z. - Salzburg 20:45
Steaua - Manchester City 20:45
Young Boys – Borussia M. 20.45

 

Kopirati
Drag cursor here to close