Nudili manje od šest milijuna eura

Dinamo odbio prvu ponudu Southamptona

Sada uprava Dinama čeka eventualnu novu ponudu Southamptona koji ako jeste baš zagrijan za Oršića neće olako ispustiti svoju priliku. Oršić je lani imao također ponudu Burnleyja pa je na kraju ostao u Dinamu.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2023. u 01:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom cijelog dana su trajali pregovori, razgovori, ali dogovor nije postignut. Mislav Oršić nije otišao na pripreme Dinama u Rovinj, jer je ostao u Zagrebu zbog Southamptona i ljudi iz ovog kluba koji su doputovali na pregovore.

Sam igrač, navodno, već je dogovorio svoje uvjete s klubom i dao do znanja da bi volio otići, očekivalo se da će s ljudima iz Southamptona put Engleske, ali je uprava Dinama na kraju rekla - stop. Dinamo nije prihvatio ponudu, koja je, navodno, bila ispod svih očekivanja, čak i manja od šest milijuna eura.

Sada uprava Dinama čeka eventualnu novu ponudu Southamptona koji ako jeste baš zagrijan za Oršića neće olako ispustiti svoju priliku. Oršić je lani imao također ponudu Burnleyja pa je na kraju ostao u Dinamu. Tada su mu u Maksimiru obećali da mu neće raditi probleme ako idući put dođe zadovoljavajuća ponuda iz Premiershipa i da će mu omogućiti odlazak.

Southampton je na dnu Premiershipa, posljednjeplasirana momčad, upravo s Mislavom Oršićem želi izbjeći preseljenje u niži rang. Trener Nathan Jones u sjajnom modrom napadaču vidi čovjeka koji će spasiti njegovu momčad.

Kopirati
Drag cursor here to close