Liga prvaka

Dinamo dočekuje Lyon bez Soudanija

Sport / Nogomet | 21. 11. 2016. u 14:25 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peto kolo Lige prvaka Dinamu donosi novu priliku da uhvati prvi bod u ovom elitnom natjecanju, no šanse je Modrima pokvario nepovoljan zdrastveni karton. 

Sutra će na Maksimiru Dinamo morati bez ponajboljeg igrača. 

“Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s drugačijom psihologijom. Svjesni smo što nas očekuje, moramo biti disciplinirani, ispuniti sve zadatke u igri i naravno što je najvažnije na terenu izgledati kao momčad. Želimo odigrati dobru utakmicu, to nam je sada najbitnije, rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev pa saopćio lošu vijest.

“Soudani neće igrati, jer još nije spreman. Svi drugi su spremni, u odličnom stanju. Dakako, izostaju suspendirani Stojanović te ozlijeđeni Antolić, Lešković i Goncalo.”

Gledajući natrag prema prošlom vikendu i domaćem kiksu protiv Istre (1:1), ponadao se da je iz tog duela ipak izvučena pouka. 

“Nisam bio zadovoljan utakmicom protiv Istre, rekao sam to igračima. Najbitnije je da pametno analiziramo svoje greške, a sada budemo željni pobjede. Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo. Vjerujem da će već protiv Lyona biti reakcije kod mojih igrača”, zaključio je. 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close