Luka Menalo

Dinamo bi trampio nadarenog Čapljinca za vratara Rijeke?

Menalo i Kulenović već igraju za Rijeku, ali su na posudbi i Rijeka bi ih, navodno, vrlo rado ostavila, ali problem su dakako financije.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2020. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Luka Menalo nije pronašao svoje mjesto u Dinamu, ali u Rijeci se dobro snalazi

Čini se kako bi se ove zime ponovo mogla otvoriti trgovačka cesta na relaciji Dinamo – Rijeka.

Naime, kako piše Net.hr, u riječkim kuloarima se ovih dana podosta priča o mogućem transferu mladog i perspektivnog vratara Ivana Nevistića i to baš u redove ligaškog rivala, zagrebačkog Dinama.

Nevistić je trenutno jedan od najboljih igrača Rijeke i uz Dinamova Dominika Livakovića svakako je ponajbolji vratar Prve HNL koji možda već lagano kuca i na vrata reprezentacije, dakako u ulozi zamjenskog golmana.

Dinamo bi pokušao akvizirati Nevistića, za kojeg Rijeka, navodno, potražuje oko 3,5 milijuna eura plus još ponešto kroz bonuse, ali Modri bi u ovom slučaju umjesto gotovine na Rujevicu za stalno poslali dvojicu mladih i perspektivnih nogometaša, Luku Menala i Sandra Kulenovića. 

Menalo i Kulenović već igraju za Rijeku, ali su na posudbi i Rijeka bi ih, navodno, vrlo rado ostavila, ali problem su dakako financije.

Razmjena bi tu bila, zapravo, idealna jer Nevistić trenutačno vrijedi 800 tisuća eura, Menalo isto toliko, a Kulenović 750 tisuća eura.

Problem može biti što Nevistiću cijena raste i traži ga podosta klubova, navodno i neka zvučna imena iz Serie A, dok su Menalo i Kulenović praktički na transfer-listi u Dinamu i za njih se ne može dobiti više od inicijalne cijene.

Postoji vjerojatno opcija u kojoj bi Dinamo uz Menala i Kulenovića pod račun nadoplatio još neku cifru, kako bi se doguralo do željene svote.

Ovaj je transfer moguć ako Dominik Livaković već ove zime ili sljedećeg ljeta napusti Dinamo, inače se ne čini logičnim za perspektivnog Nevistića.

Kopirati
Drag cursor here to close