navijač iz turske

Diarra: Zrinjski će sigurno biti prvak

Sport / Nogomet | 27. 04. 2016. u 12:21 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni Senegalac Lamine Diarra trenutno nastupa u Turskoj, u Goztepeu gdje je na posudbi iz Antalyaspora.

Diarra je za Zrinjski igrao dvije polusezone u 2006. godini. U razgovoru za portal SportSport uoči derbija Zrinjskog i Željezničara kazao je kako još uvijek prati Premijer ligu, te kako vjeruje u četvrti naslov prvaka za Zrinjski, kojeg on nije uspio osvojiti.

"Pratim često Premijer ligu, a naravno moj Zrinjski posebno. Mislim da imaju najbolju ekipu i da su titulu zaslužili. Sjećam se i prošle godine su trebali biti prvi, ali se nažalost desio peh u nekoliko utakmica. Sada je sigurno prvak, a i Ultrasi su to zaslužili. Oni su motor ekipe, a meni je drago je drago da je bh. liga sve bolja", rekao je tamnoputi napadač za portal SportSport.

Diarra je za Zrinjski nastupao u polusezoni 2005./2006., te u prvoj polovici polusezone 2006./2007. U mostarskom dresu postigao je 12 golova i to mu je priskrbilo transfer u portugalski Beira Mar odakle je u ljeto 2007. došao u Partizan.

"Ah Partizan...Kako da se ne sjećam. Mnogo golova, četiri titule lige, tri kupa, mnogo toga lijepog. To je svakako za pamćenje i preko sto pogodaka. Ne znam ni sam, ali je to stvarno bilo veliko", dodao je Diarra.

Kopirati
Drag cursor here to close