igračka križaljka

Devetorici istekao ugovor, neki se neće vratiti

Sport / Nogomet | 19. 05. 2016. u 09:22 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski će s pripremama za iduću sezonu krenuti 10. lipnja kada će trener Vinko Marinović izvršiti prozivku. Tko će se na njoj odazvati još nije poznato, jer mnogima ističe ugovor, a s nekima se neće produživati.

Vladimir Vasilj, Kristijan Jajalo, Krešimir Bandić, Neven Laštro, Zvonimir Blaić, Ivo Zlatić, Oliver Petrak, Vučina Šćepanović i Krešimir Kordić – svima njima je istekao ugovor s utakmicom protiv Slobode.

''Odlazaka će sigurno biti, ali u ovom trenutku ne možemo potvrditi ništa više od toga, bez obzira što su tim igračima istekli ugovori. S nekima od njih već su obavljeni razgovori, s nekima ćemo tek obaviti, a tek nakon toga ćemo moći reći koji igrači neće početi pripreme s nama. Uostalom, nemamo nekog posebnog razloga za žurbu. Pripreme kreću 10. lipnja, a prva utakmica u Europi nas čeka tek sredinom srpnja'', kazao je za Dnevni list izvršni predsjednik kluba Danko Šulenta.

Neke igrače Zrinjski namjerava prodati, jer i to je način da se klub financira, a prvi u 'izlogu' svakako su reprezentativci Daniel Graovac i Goran Karačić.

''Za tu priču je također još uvijek rano, jer znamo kada počinje prijelazni rok i do kada traje. Naravno da određenih upita za nekoliko naših igrača ima, ne samo za Graovca i Karačića koje ste spomenuli, ali službena ponuda za nekog igrača na adresu kluba nije stigla'', dodao je Šulenta.

Kopirati
Drag cursor here to close