Presuda

Deset godina zatvora za napadača na Özila i Kolašinca

Naoružani napadač koji je pokušao opljačkati nogometaše Arsenala Mesuta Özila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2019. u 20:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sky Sport / Ashley Smith (lijevo) i Jordan Northover (desno)

Naoružani napadač koji je pokušao opljačkati nogometaše Arsenala Mesuta Özila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora.

Ashley Smith osuđen nakon što je priznao da je pokušao ukrasti ručne satove vrijedne 200.000 funti, prenijeli su britanski mediji.

Sudac je 30-godišnjeg Smitha opisao kao "karijernog kriminalca" od ranije poznatog policiji koji je već bio u zatvoru zbog pljački.

Njegov suučesnik Jordan Northover je, također, priznao pred sudom krivnju za sudjelovanje u istom krivičnom djelu. Njemu će kasnije biti izrečena kazna.

Incident se dogodio 25. srpnja u Londonu. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako su dvojica muškaraca zaustavila motocikle ispred automobila u kojem su bili Kolašinac i Özil, u namjeri da ih opljačkaju.

Kolašinac je izašao iz automobila i goloruk pojurio napadače koji su držali noževe.

Özil je pobjegao džipom, u kojem su tada, po britanskim medijima, bile i supruge nogometaša. Özil je je potom iz obližnjeg restorana pozvao policiju, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close