Pretposljednje kolo

Derbi u Mostaru: Zrinjski dočekuje Željezničar

Sport / Nogomet | 26. 11. 2016. u 07:21 Z.D:

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi susret pretposljednjeg, 17. kola prvog dijela sezone Premijer lige BiH danas se igra u Mostaru, gdje aktualni prvak i lider na tabeli Zrinjski na stadionu pod Bijelim brijegom dočekuje Željezničar.

Trener Mostaraca Vinko Marinović kazao je da njegov tim čeka teška utakmica poslije prošlotjednog gostovanja u Tuzli protiv Slobode.

''Želimo odigrati puno bolju utakmicu nego što je to bilo u drugom poluvremenu protiv Slobode, gdje smo imali veliku prednost koju smo ispustili. Sada nam je jedina opcija da pobijedimo i zadržimo prednost koji imamo na tabeli. Međutim, neće biti lako s obzirom na to da je Željezničar podigao razinu fome i sigurno nas očekuje teška utakmica'', kazao je Marinović.

Njegov kolega na klupi Željezničara Slavko Petrović smatra da je to prva utakmica od kada je on trener 'plavih' "da ekipa nema pritisak moranja da osvoji tri boda".

''Nakon dobre igre protiv Viteza sa samopouzdanjem idemo u Mostar. Znamo da je Zrinjski najkvalitetnija ekipa u bh. nogometu, ali mislim da imamo realnu šansu da se nosimo s jednom takvom ekipom'', istaknuo je Petrović.

Drugi derbi kola u subotu će se igrati u Krupi na Vrbasu gdje četvrtoplasirana Krupa dočekuje Široki Brijeg.

Danas su na programu još tri susreta - Mladost dočekuje Olimpic, Čelik Slobodu, dok će drugoplasirani Radnik biti domaćin Vitezu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close