Prvi protiv drugog

Derbi kola u Posušju: Domaći igraju za malog Antu Knezovića

Derbi ovo devetog kola igrat će se u nedjelju, a sastat će se dvije vodeće momčadi.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2020. u 09:03 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivo je i da su dva kluba na vrhu ljestvice novaci u ligi. Vis Simm Bau iz Kosove kod Maglaja prvi put je u ovom društvu, dok je Posušje tu nakon deset godina izbivanja.

Da neće biti prolaznici u ovoj ligi moglo se naslutiti i ljetos po ekipama koje su sastavili, no njihovi rezultati ipak su iznenađenje. No, slabim ulaskom u sezonu predsezonskih favorita, prije svih GOŠK-a, ali i Zvijezde i Jedinstva, otvorilo je mogućnost svima da se bore za mjesto u Premijer ligi.

Stoga su i narasle ambicije, pa se upravo Vis Simm Bau pojačao u zadnjem danu prijelaznog roka, dovevši bivšeg mladog reprezentativca Elmina Hadžikadunića. Pojačalo se i Posušje vrativši u svoje redove svoje 'dijete', 19-godišnjeg Filipa Nenadića koji je sa samo 17 godina otišao u zagrebačku Lokomotivu, koja ga je slala na posudbu u Trešnjevku i Rudeš.

Iako publika neće moći na tribine Mokrog Doca, uprava se odlučila prodavati ulaznice, a sav prihod ići će za liječenje 11-godišnjeg dječaka Antu Knezovića, koji se hrabro bori sa opakom bolesti.

Derbi ovog kola igrat će se u nedjelju u terminu od 15 i 30.

PAROVI 9. kola (15.30)

SUBOTA

ŽIVINICE: Slaven – Budućnost

TRAVNIK: Travnik – Bratstvo

KAKANJ: Rudar – Zvijezda

ČAPLJINA: Čapljina – Jedinstvo

KONJIC: Igman – Goražde

NEDJELJA

TEŠANJ: TOŠK – GOŠK

HADŽIĆI: Radnik – Orašje

POSUŠJE: Posušje - Vis Simm Bau

Kopirati
Drag cursor here to close