Ousmane Dembélé

Dečko od 150 milijuna koji se ponaša kao da mu je sve dozvoljeno

U krugovima bliskim Barceloni već se govori kako je Dembélé problematičniji od samog Ronaldinha, koji je u svoje vrijeme zatvarao kafiće i diskoteke.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2018. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Barcelone Ousmane Dembélé (20), jedan od najskupljih igrača u povijesti, postaje velikim problemom za katalonskog velikana. Protiv AS Rome u Ligi prvaka ponovno nije igrao ni minute.

Međutim, nije samo u pitanju njegov nedostatak minutaže u klubu, nego je u ovome trenutku možda i veći problem njegov način života.

Kako piše „Diario Gol“, mladi Francuz živi iznimno nezdravo. Sate i sate provodi s društvom na igraćim konzolama, a umjesto pristojnog ručka, prilagođenog metabolizmu vrhunskog sportaša, Dembélé se kljuka brzom hranom.

Kao što su mediji već pisali, Barcelona mu je odredila posebnog kuhara sa zadatkom da se brine o njegovoj ishrani, ali ga Dembélé ignorira, jer smatra kako kuhar previše naginje španjolskom načinu pripreme obroka.

U krugovima bliskim Barceloni već se govori kako je Dembélé problematičniji od samog Ronaldinha, koji je u svoje vrijeme zatvarao kafiće i diskoteke. Brazilca se pamti po njegovim legendarnim izlascima u katalonskoj metropoli, kada ne nemali broj puta znao plesati po stolovima, obnažen do pojasa.

Međutim, Ronaldinho, koji je za Barcu igrao od 2003. do 2008. godine, ostat će jednom od legendi kluba. Dva puta je biran za najboljeg igrača svijeta, a s Barcelonom je 2006. osvojio Ligu prvaka.

Dembélé je u ovome trenutku daleko od bilo kakvog sportskog uspjeha. Nakon ozljede, zbog koje nije trenirao, počeo je tražiti formu, ali je očito da još uvijek nije srastao s timom. Do sada je nastupio ukupno 14 puta za Blaugranu, a samo je jednom igrao svih 90 minuta. Premalo za igrača koji je plaćen gotovo 150 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close