Show Ivana Lendrića

Debakl Veleža na Grbavici

Navijači Veleža s puno optimizma dočekali su novu sezonu, no Rođeni su već na samom početku doživjeli vrlo neugodan šamar.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2020. u 22:13 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je na Grbavici stradao od Željezničara s 0:3, primivši sva tri gola u prvih 45 minuta. Na istom mjestu gdje je sredinom prošle sezone momčad Feđe Dudića slavila s 2:0, sada je doživjela težak poraz. 

Briljirao je nekadašnji najbolji strijelac Premijer lige Ivan Lendrić koji je asistirao za dva gola, a postigao treći na vrlo lijep način.

 Splićanin je prvo asistirao Juričiću, a zatim i Mujezinoviću, da bi povisio na 3:0 nakon vrlo lijepe akcije. Isti igrač mogao je u prvom dijelu postići i četvrti gol za Željezničar, no Adnan Bobić obranio je njegov udarac.

 Kako je Velež igrao u prvom dijelu govori i podatak da je Feđa Dudić ubacio čak četiri izmjene odmah na početku drugog dijela, no gosti iz Mostara u sljedećih 45 minuta nisu ništa napravili.

 Velež je tako na otvaranju doživio težak poraz koji će mu poljuljati samopouzdanje pred derbi sa Zrinjskim u idućem kolu.

Željezničar – Velež 3:0 (3:0)

SARAJEVO – Stadion Grbavica. Bez gledatelja: Sudac: Sabrija Topalović Sabrija (Zenica).

Strijelci: 1:0 - Juričić (16), 2:0 - Mujezinović (21), 3:0 - Lendrić (30).

ŽELJEZNIČAR: Erić; Stevanović, Kosorić, Ikić, Šehić; Sadiković, Hajdarević, Bekrić (82. Blažević); Mujezinović (65. Subašić (87. Mičičević)), Lendrić (82. Hajrić), Juričić (65. Štilić). Trener: Amar Osim.

VELEŽ: Bobić; Ćosić, Zvonić (46. Zeljković), Chesmedjiev (46. Bihorac), Ćivić (46 Dario); Radovac, Vehabović (46. Osmić), Pršeš; Cvijanović, Brandao i Mulić (60. Ovčina). Trener: Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close