Nagađanja ili...

Darijo Srna seli u Arsenal?

Sport / Nogomet | 16. 12. 2015. u 09:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se bliži siječanjski prijelazni nogometni rok tako se povećava i broj medijskih nagađanja oko potencijalnih transfera.

Glasine ovoga puta nisu mimoišle niti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i Šahtara Darija Srnu koji se spominje u kontekstu potencijalnog transfera u Arsenal.

Ruska Izvestia piše kako 33-godišnjem Hrvatu ljetos istječe ugovor sa Šahtarom i kako bi stoga mogao dogovoriti suradnju s Arsenalom već u siječnju.

Navodi se kako Arsenalov menadžer Arsene Wenger ima visoko mišljenje o Srni i kako smatra da bi mogao biti sjajna alternativa mladom 20-godišnjem Španjolcu Hectoru Bellerinu i kako bi iskustvom obogatio Arsenalovu veznu liniju, piše Jutarnji list.

Vijest o mogućem Srninom transferu prenio je i američki Bleacher Report, kao i žutilu okrenut Daily Star.

Srna je inače član Šahtara iz Donjecka od 2003. godine i klupska je legenda. Pitanje je koliko bi Darijo bio otvoren za transfer u Arsenal gdje bi lako moguće bio rezerva kako Bellerinu, a konkurenciju bi imao i u francuskom reprezentativcu Mathieuu Debuchyju.

Inače, Srna se tijekom godina medijski dovodio u kontekst mogućeg transfera u Englesku, a tada se najčešće spominjala moguća seoba u Chelsea.

Kopirati
Drag cursor here to close