pripreme

Danas kreće Branitelj: Na probi dvojica Brazilaca

Sport / Nogomet | 20. 01. 2016. u 09:21 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u 14 sati će s pripremama za nastavak sezone krenuti i mostarski Branitelj. Mostarci su prvi dio sezone završili u opasnoj zoni – na 14. mjestu sa 16 bodova iz 15 utakmica, i to nakon što su u posljednja tri kola osvojili sedam bodova.

Trener Ivan Bubalo u srijedu će okupiti momčad koja će biti bitno izmijenjena u odnosu na prvi dio sezone. Zasad su došla petorica novih igrača, među kojima dva Brazilca, vezni igrač i napadač, koji su stigli na probu.

U nastavku sezone Branitelj će biti jači za Semira Čilića, stopera koji se zapravo vraća u mostarski klub nakon što je godinu i pol dana proveo u jablaničkoj Turbini. Iz ljubuške Sloge stiže desni bočni Mario Ljubić, kojeg Bubalo može koristiti i na poziciji desnog krila.

Mostarci su jesenas bili među najneučinkovitijim momčadima u ligi, a da bi se to promijenilo pokušat će pridonijeti Ante Pinjuh. Ovaj 25-godišnji visoki napadač također je prvi dio sezone odradio u prvoligašu Slogi, a radi se o članu Širokog Brijega koji ga je već jednom posuđivao Branitelju.

Kopirati
Drag cursor here to close