suspenzija

Danas ističe rok: Velež mora platiti Maletiću ili ne može igrati u subotu

Sport / Nogomet | 31. 03. 2016. u 09:17 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež bio je pod suspenzijom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zbog dugovanja prema svojim bivšim igračima, Zlatku Kazaziću i Darku Maletiću, te prema mostarskom prvoligašu Branitelju.

Dok ne izmiri ta dugovanja Veležu su bili zabranjene službene utakmice, a rok za podmirenje dugova ističe danas. Jučer u ovom klubu nisu uspjeli podmiriti sve dugove, odnosno 'zapelo' je u vezi Darka Maletića.

Bivši kapetan kada je odlazio iz Veleža dogovorio se sa svojim klubom da mu podmire dugovanja i dao im je rok od četiri mjeseca da mu plate ono što mu duguju. Kada u tom razdoblju nisu ništa ni pokušali platiti, Maletić je tražio zaštitu Saveza i nije htio pristati na nove dogovore, što su također nudili.

Iz Veleža još uvijek nismo dobili povratnu informaciju oko toga je li dug podmiren, ali neslužbeno doznajemo da je spor oko Maletića još uvijek u 'procesu rješavanja'.

Nogometni savez poslao je službene nominacije za utakmicu protiv Slobode u subotu, pa treba pretpostaviti da će se sve riješiti 'pet do 12'.

Kopirati
Drag cursor here to close