Iz Partizana u Sarajevo

Damjan Krajišnik novi igrač Sarajeva

Sport / Nogomet | 04. 02. 2016. u 08:10 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Sarajevo potpisao je ugovor s osamnaestogodišnjim veznjakom Damjanom Krajišnikom, koji je u proteklim danima boravio na probi.

Krajišnik u redove Sarajeva dolazi iz akademije beogradskog Partizana, a prikupio je nekoliko nastupa za mlade reprezentacije Srbije i jedan je od najtalentiranijih mladih veznjaka u toj zemlji, priopćeno je iz FK Sarajevo.

''Pozitivno sam iznenađen kako su me svi u klubu dočekali i nikada ranije nisam imao ovako srdačan doček'', kazao je Krajišnik.

''Drago mi je što sam potpisao ugovor sa Nogometnim klubom Sarajevo. Sve ovo što sam imao priliku vidjeti i upoznati u proteklim danima ostavilo je odličan utisak na mene i drago mi je što sam potpisao ugovor. Moram istaknuti da je potpisivanje ugovora sa Nogometnim klubom Sarajevo ispunjenje očevog sna. On je rodom iz Hadžića i veliki je navijač Nogometnog kluba Sarajevo i presretan sam što sam mu uspio ispuniti višegodišnju želju, a svakako i zbog toga što sam postao dio ovog kolektiva'', dodao je novi igrač kluba sa Koševa.

Kopirati
Drag cursor here to close