Nema promjene

Damir Borovac ostaje na klupi HNK Čapljina

Sport / Nogomet | 24. 06. 2015. u 19:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz dosta problema s igračkim kadrom u proljetnom dijelu prvenstva prošle sezone, nekoliko odlazaka i ozljeda koje su skratile klupu momčadi, Čapljina je ipak uspjela izboriti ostanak u Prvoj ligi FBiH i to na jedan pogodak više u gostima spram Podgrmeča koji je skupio jedan broj bodova (34).

U klubu su svjesni da će momčad morati izgledati puno bolje kako bi naredne natjecateljske godine bila jednako uspješna, piše Dnevni list.

A da bi sljedeće sezone izborili ostanak vjerojatno će morati biti plasirani u gornji dio ljestvice (naime, teoretski iz Prve lige sljedeće sezone može ispasti i devet ekipa).

U klubu su zadržali na klupi trenera Damira Borovca koji je završio proteklu sezonu Čapljine u kojoj su se na poziciji šefa struke smijenili Dario Zadro, Zlatko Križanović, Draženko Krmek i spomenuti Borovac koji je u više navrata vodio Čapljince.

''Trener Borovac ostaje, a kako stvari stoje jednako je i s većim dijelom igračkog kadra jer još nitko nije uzeo ispisnicu i službeno napustio klub.

Bila je opcija da ode golman Robert Mikulić, ali zasad i on ostaje dio momčadi'', govori direktor Damir Obad.

Pripreme bi trebale započeti 1. srpnja iako taj datum još nije definitivan. U svakom slučaju je jasno kako će trebati sklopiti dosta ozbiljniju ekipu nego je to bio slučaj prošle sezone.

''Liga je dosta zahtjevnija. Mi ćemo prvo priključiti nekoliko naših juniora koji su to zaslužili igrama u Omladinskoj ligi Jug, a imam kontakte i s nekoliko nogometaša iz naše okoline, javlja Dnevni list.

Nakon što posložimo kadar iz naše baze, bit će jasno na kojim pozicijama nam trebaju pojačanja koja ćemo ciljano i u dogovoru s trenerom Borovcem dovoditi'', rekao je Damir Obad.

Kopirati
Drag cursor here to close