Večernjakov pečat

Dalić: Vatreni su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost

Modrić je istaknuo kako ga za Mostar vežu snažne i lijepe uspomene.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2019. u 07:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH Zlatko Dalić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Luka Modrić proglašeni su osobom godine na manifestaciji Večernjakova pečata koju je večeras organiziralo bh. izdanje Večernjeg lista. 

 U svom obraćanju u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ocijenio je kako su 'Vatreni', od kojih jedan dio dolazi iz BiH, napravili povijest i jedan sjajan rezultat jer su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost. 

''Ovo je poseban trenutak za mene i sve nas koji nas čini sretnim i ponosnim, ali i obvezuje da opet napravimo sve da svoj narod učinimo još ponosnijim i sretnijim'', kazao je Dalić. 

Lovren, Kovačić, Jedvaj, Čorluka, Modrić i Rakitić uključili su se u večerašnju manifestaciju putem video-linka i zahvalili Večernjem listu na ovom posebnom priznanju. 

''Hvala vam na ovoj nagradi koja mi je posebno draga jer dolazi od mojih zemljaka'', kazao je Kovačić. 

Čorluka je izrazio žaljenje što se uživo nije mogao zahvaliti za, kako je kazao, svu ljubav i podršku koju su Hrvati iz BiH iskazivali prema hrvatskoj reprezentaciji tijekom svih ovih godina. 

''Mi smo večeras s vama, kao što ste vi bili uz nas na Svjetskom prvenstvu. Ljudi hvala na zajedništvu, potpori i ovoj nagradi. Ovaj pečat odnijet ću u Kraljevu Sutjesku odakle sam kao dječak otišao i kojoj se uvijek vraćam'', kazao je Lovren. 

Modrić je istaknuo kako ga za Mostar vežu snažne i lijepe uspomene. 

Osim nagrade za osobu godine večeras su dodijeljene i nagrade "Večernjakov pečat" u 15 drugih kategorija.

Kopirati
Drag cursor here to close