Šokantan početak priprema

Dalić: Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao

"Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija", rekao je Dalić.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2023. u 21:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je počelo u završnici Kupa Hrvatske. Livaja je u slavlju malo pretjerao, što su mu mnogu zamjerili. Hrvatska reprezentacija se okupila u Rijeci, prvi trening je odrađen na Rujevici i na tom treningu kao što je poznato dogodio se incident.

U jednom trenutku trening je nakratko prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koja ga nije prestajala vrijeđati. Livaja je krenuo prema tom dijelu tribina, bilo je posla za redare, njegove suigrače koji su da pokušali "skloniti". Dan poslije Livaja se nije pojavio na treningu. Novinarima je bilo sumnjivo, par sati kasnije je potvrđeno. Napadač Hajduka je odlučio napustiti reprezentaciju Hrvatske.

"Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti", izjavio je izbornik Zlatko Dalić za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Kopirati
Drag cursor here to close