Povijesni prizori

Dalić objavio video iz autobusa: Hvala Hrvatska!

Duž cijele rute do Zagreba, Vatrene su pratili brojni navijači, baklje gore na svakom koraku, a pravo ludilo je nastalo kada je bus došao do Dugava iz Novog Zagreba.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2022. u 19:14 Bjesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaši, koji su u nedjelju u 17,26 sati sletjeli u Zagreb, krenuli su u autobusu prema Trgu bana Jelačića nakon što su ih na povratku sa Svjetskog prvenstva u zračnoj luci pozdravili vatrogasci "vodenim topovima" i Zagrebačke mažoretkinje počasnim špalirom, pišu Sportske novosti

Prilikom ulaska zrakoplova u hrvatski zračni prostor hrvatska kontrola zračne plovidbe pročitala je poruku Vatrenima:

"Dragi naši Vatreni, hrvatska kontrola zračne plovidbe vas pozdravlja i želi dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Zahvalni smo što ste našu domovinu opet učinili velikom".

U Zračnoj luci "Franjo Tuđman" Vatrene su dočekali ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, novinari i fotoreporteri.

Iz zrakoplova Croata Airlinesa izašli su sa brončanim medaljama oko vrata i uputili se autobusom prema Trgu bana Jelačića, gdje su se uz rutu kretanja okupili brojni građani dok ih na središnjoj svečanosti u vatrenom ozračju čekaju deseci tisuća navijača.

Duž cijele rute do Zagreba, Vatrene su pratili brojni navijači, baklje gore na svakom koraku, a pravo ludilo je nastalo kada je bus došao do Dugava iz Novog Zagreba. Povijesni prizori očito su dirnuli i izbornika Vatrenih koji je iz autobusa objavio sjajnu video-snimku.

Kopirati
Drag cursor here to close