Hrvatski izbornik

Dalić kod predsjednika Vlade HBŽ: ''Ja samo radim svoj posao''

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić izrazio je zahvalnost za dostojanstvenu organizaciju veličanstvenog dočeka u Livnu.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2018. u 16:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon spektakularnog dočeka hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića u Livnu, u ime Hercegbosanske županije ugostio ga je u četvrtak predsjednik županijske Vlade Ivan Jozić. 

''Zahvaljujem Vam što ste u ovih nešto više od mjesec dana oživjeli onaj pozitivni duh hrvatskog naroda i na tragu velikog sportskog uspjeha zajedno sa svojim igračima pružili primjer kako trud, požrtvovnost i vjera nadilaze sve sportske, društvene, političke i životne prepreke'', kazao je Jozić, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a. 


Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić izrazio je zahvalnost za dostojanstvenu organizaciju veličanstvenog dočeka u Livnu. 

''Ja samo radim svoj posao, poklopilo se puno stvari i sreća, rezultat jest da se cijela nacija ujedinila. Ovo je fantazija da sav hrvatski narod bude jedno i daj Bože da ovo bude jedna dobra poruka svima, da skupa krenemo u tom pravcu. Nisam ja čovjek koji se bavi negativnostima, poslao sam svoju poruku koja je prihvaćena i izvan je svih razmjera, jer rezultat koji smo napravili je fenomenalan. Čovjek nikada ne smije zaboraviti gdje je počeo. Ovo je moj grad. Na Zgonima sam počeo i drago mi je da ste tamo napravili doček, jer postoji simbolika. Poslali smo poruke mira, tolerancije.. ovo je ponosni grad'', rekao je Dalić. 

U znak zahvalnosti Jozić je izborniku Daliću uručio je umjetničko djelo, reprodukciju slike Kraljica mira/Regina pacis, livanjskog slikara Gabrijela Jurkića iz 1954. godine, inače izloženu u sakralnom postavu Franjevačkog muzeja i galerije Gorica Livno.

Kopirati
Drag cursor here to close