Sabrao se

Dalić: Izvukao sam pouke s Eura, znam što nam je činiti

"Euro je bio veliko iskustvo za mene. Prošao sam Mundijal, gdje je sve bilo bajno, a sad je na Euru bilo nešto drukčije jer smo i gubili. Bit ću još čvršći i jači nakon ovoga. U meni je velika želja, dugo se nisam osjećao ovako motivirano kao sad".
Sport / Nogomet | 17. 07. 2021. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HNS | Twitter / Dalić i Vatreni su se na Euru susreli s novim pristupom nogometu 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije gostovao je na predstavljanju Italia soccer Camp u Petrčanima

Neizbježna tema bila je naravno reprezentacija,  a izbornik Dalić je za Novu TV demantirao da je bilo sastanka između njega i igrača prije nekoliko dana:

"Ne, nije bilo nikakvih sastanaka ni dogovora. Bili smo na odmoru. Ja i moj stručni stožer vraćamo se poslu, a igrači u klubove. Pun sam volje i želje da napravimo nešto veliko na Svjetskom prvenstvu. Uvjeren sam da se tamo možemo plasirati i da ćemo to učiniti", rekao je Dalić.

O Euru, ali i sljedećim akcijama reprezentacije Dalić je rekao:

"Euro je bio veliko iskustvo za mene. Prošao sam Mundijal, gdje je sve bilo bajno, a sad je na Euru bilo nešto drukčije jer smo i gubili. Bit ću još čvršći i jači nakon ovoga. U meni je velika želja, dugo se nisam osjećao ovako motivirano kao sad. Pogotovo nakon ovog Eura jer mislim da možemo. Izvukao sam jako bitne pouke iz svega ovoga i znam što nam je činiti".

Podsjetimo Hrvatska je ispala u osmini finala Eura u fantastičnoj utakmici sa Španjolskom. Nakon produžetaka je Furija slavila s 5:3.

Vatrene sljedeća reprezentativna akcija čeka u rujnu. Prvog rujna Hrvatska gostuje u Rusiji, tri dana kasnije u Slovačkoj, a 7. rujna dočekuje Sloveniju.

Kopirati
Drag cursor here to close