Izbornik Vatrenih

Dalić iskreno: Navijao bih i za susjede, hvala Srbima, Bošnjacima i Slovencima

Oni koji govore drugačije nemaju pravo podcjenjivati hrvatski narod, njegovu emociju, domoljublje, vjeru naroda. Jer, mi ne podcjenjujemo njih, niti od njih tražimo da zastupaju naše vrijednosti niti ih na to prisiljavamo, rekao je Dalić.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2022. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Iza hrvatske nogometne reprezentacije i mene kao izbornika, iza poruka koje šaljemo i vrijednosti koje živimo stoji sedam ili osam miljuna Hrvata u domovini i dijaspori“, rekao je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije za zagrebački Večernji list.

Nismo slali poruke mržnje

Mi nikada, posebno ja, dodao je, nismo ni prema kome slali poruke mržnje, nego samo poruke ljubavi i podrške svima.

“Zahvaljujem stoga svima u našoj regiji, i Srbima, i Bošnjacima, i Slovencima, na podršci koju su dali našoj reprezentaciji", kaže Dalić.

Izbornik Vatrenih je rekao da nema nikakav problem i da rado navija za reprezentacije susjednih zemalja.

Ne zanima me politika 

“Da je neka od tih reprezentacija bila u našoj ulozi, ja bih navijao za nju. Hrvatska reprezentacija zastupa vrijednosti na kojima je Hrvatska nastala i ja ću ih zauvijek zastupati. Oni koji govore drugačije nemaju pravo podcjenjivati hrvatski narod, njegovu emociju, domoljublje, vjeru naroda. Jer, mi ne podcjenjujemo njih, niti od njih tražimo da zastupaju naše vrijednosti niti ih na to prisiljavamo“, izjavio je Dalić i dodao da upravo takvi šalju poruke razdora, mržnje i negative.

“Želim samo da istaknem da kao izbornik nisam političar, niti me politika zanima, niti djelim ljude po naciji ili veri. Gledam samo kakav je čovek", jasan je Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close