Utakmica

Dalić i Ćiro stižu na nogometni spektakl u Travnik

Utakmica će biti odigrana 22. svibnja 2020. u 16:30 na stadionu Pirota u Travniku.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2020. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga PRONT i Centralna.ba u Travniku 22. svibnja ove godine na stadionu Pirota organiziraju veliki humanitarno nogometni spektakl.

Nogometna utakmica između Humanih zvijezda Bosne i Hercegovine i Humanih zvijezda Hrvatske zasigurno će biti jedan od najvećih događaja u našoj zemlji.

Utakmica će biti odigrana 22. svibnja 2020. u 16:30 na stadionu Pirota u Travniku, a susret će imati i svoj humani cilj, jer će dio sredstava prikupljenih na utakmici ići za obnovu travničke gimnazije.

Kako je potvrdio Miroslav Bičanić, voditelj Humanih zvijezda Hrvatske na utakmicu u Travnik svoj dolazak potvrdili su legednarni trener Vatrenih, rođeni travničanin Miroslav Ćiro Blažević,te aktualni izbornik Hrvatske, osvajač srebrene medalje sa SP u Rusiji Zlatko Dalić.

Pored Dalića i Ćire u Travniku bi trebali zaigrati Joe Šimunić, kojem su korjeni iz Fojnice, Ivica Šurjak legendarni napadač Hajduka i reprezentacije Jugoslavije,legendarni golman Dinama i Hrvatske, sadašnji Dalićev pomoćnik Dražen Ladić, Mario Stanić osvajač brončane medalje sa SP 1998 godine u Francuskoj, kao i Goran Vlaović, koji je i kapeten Humanih zvijezda Hrvatske.

Trener Humanih zvijezda Hrvatske Ivica Grnja imat će slatke brige u Travniku, jer su svoj dolazak najavile brojne zvijezde, a sastav bi trebao izgledati ovako:

Dražen Ladić, Marko Babić, Boris Živković, Mate Neretljak, Joe Šimunić, Miroslav Bičanić, Amir Kazić Leo, Srđan Lakić, Goran Vlaović, Branko Stupar i Ivica Šurjak.

Bičanić je izjavio kako se radi na tome da u Travnik dođe i neko poznato nogometno ime iz Europe, a o kome se ardi nije nam želio otkriti.

Organizator utakmice, ujedno i izbornik Humanih zvijezda BiH zasigurno će imati težak ispit na Piroti, ali on će zajedno sa Vlatkom Glavašom i Sinanom Sinanovićem u Travnik dovesti respektabilna imena, koja će predvoditi legendarni bh napadač Elvir Bolić, desni bek Nermin Šabić i brzonogi Vedin Musić, dok će na krilu “vjerovatno” zaigrati najbolji bh sportista Amel Tuka. (Odazvat će se sukladno mogućnostima i rasporedu natjecanja).

U Travnik su svoj dolazak već potvrdili i Aldin Džidić, Senad Repuh, Vitomir Paškalj, Muhamed Konjić, legendarni bh košarkaš Samir Avdić, Josip Kupreškić,Romeo Mitrović, Almir Turković, te brojni drugi bh reprezentativci.

Utakmica na Piroti imat će i svoj humanitarni cilj, a to je da će dio sredstava prikupljenih na utakmici ići za obnovu jednog od simbola Travnika, a to je travnička Gimnazija.

Gimnaziju u Travniku pohađao je i legednarni Miroslav Ćiro Blažević. Sredstva će biti namjenjena za obnovu i zamjenu stolarije na dijelu škole koji nije obnovljen.

Kopirati
Drag cursor here to close