Zanimljiv gost u Gabeli

Dado Pršo pratio duel GOŠK-a i Orašja

Sport / Nogomet | 07. 11. 2016. u 08:58 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši GOŠK-a i Orašja imali su u nedjelju posebnu čast. Njihov je duel u Gabeli pratio nekadašnji reprezentativac Hrvatske Dado Pršo koji se danas bavi menadžerskim poslom.

“Došao sam iz Francuske u Zadar, a onda smo odlučili pogledati utakmicu. Vidim da Mato Neretljak dobro radi u Orašju, rekao sam da ću navratiti jer mi je blizu. Prijateljstvo s njim me najviše dovelo tu. Međutim u Hercegovini mi je uvijek lijepo, bio sam više puta... Tu se osjećam dobro, fini su ljudi, tako da sam sa zadovoljstvom došao, kazao je Pršo za Dnevni list.

Neretljakovo Orašje je izgubilo, ali Pršo Gabelu nije napustio razočaran.

“Sviđa mi se nivo igre koji sam vidio, ovdje ima kvalitete i sigurno hrvatska Druga liga ništa ne odskače od Prve lige FBiH”, rekao je nekadašnji bombarder Monaca i Rangersa koji je i nakon karijere aktivnog nogometaša ostao uz travnjak.

“Ušao sam u menadžerske vode, zato više pratim utakmice u Francuskoj, Hrvatskoj, a evo sad i u BiH jer nisam dosad gledao Prvu ligu FBiH i mogu reći da sam se pozitivno iznenadio. Možda nešto bude i za nas. Želim pošteno ovo raditi kao i sve dosad, a koliko ću biti uspješan, vrijeme će kazati”, zaključio je Zadranin.

Kopirati
Drag cursor here to close