Juve uspješan

Cristiano Ronaldo s dva pogotka izbacio Lazio iz borbe za Scudetto

U nastavku se dogodio 'blitzkrieg' Juventusa. Prvo je u 51. minuti Ronaldo zabio iz penala kojeg je sam i zakuhao. Tri minute potom, Luis Felipe je kardinalno pogriješio, a Ronaldo je u kombinaciji s Dybalom bio nemilosrdan.
Sport / Nogomet | 21. 07. 2020. u 00:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dva gola Ronalda bila su dovoljna da Lazio više nema što tražiti u borbi za prvaka Italije

Derbijem igranom u Torinu zaključeno je 34. kolo Serie A. Juventus je protiv Lazija slavio s 2:1 i time napravio veliki korak ka novom Scudettu, odnosno potpuno izbacio Lazio iz borbe za naslov prvaka.

Nebeskoplavi ipak nisu bili daleko od pozitivnijeg rezultata večeras, no njihovu je nepreciznost surovo kaznio Cristiano Ronaldo dvama pogocima za trijumf Stare dame, dok je Ciro Immobile tek smanjio na 2:1 u završnici, ali nedostatno za više od minimalnog poraza.

Prvo je poluvrijeme proteklo u ravnopravnoj igri, oba su sastava imala po dvije izgledne prilike te po jednu vratnicu. Pogađali su je Douglas Costa glavom nakon dodavanja De Ligta, odnosno Ciro Immobile koji je potegao krajem poluvremena s 20-ak metara, ali centimetri su nedostajali da tik prije predaha šokiraju Bianoconere.

U nastavku se dogodio 'blitzkrieg' Juventusa. Prvo je u 51. minuti Ronaldo zabio iz penala kojeg je sam i zakuhao. Njegov je udarac rukom usporio Bastos, a Daniele Orsato nije imao dvojbe te je zasluženo dosudio kazneni udarac u korist Stare dame.

Tri minute potom, Luis Felipe je kardinalno pogriješio, a Ronaldo je u kombinaciji s Dybalom bio nemilosrdan.

Počasni pogodak za Lazio zabio je Immobile u 83. minuti, također iz penala. Bonucci je nespretno srušio napadača Rimljana, a on je stigao do 30. gola sezone te se izjednačio s Ronaldom na vrhu ljestvice strijelaca.

Na koncu su gosti mogli do boda nakon sjajnog slobodnjaka Milinković-Savića, ali Szczesny je sjajnom paradom spasio pobjedu svojeg sastava.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close