Nisu nikoga pobjedili u prvenstvu

Cremonese šokirao Romu

Cremonese će u polufinalu igrati protiv Fiorentine koja je u Firenci dobila Torino 2:1. Inter će svog protivnika u polufinalu dobiti nakon utakmice Juventus - Lazio.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2023. u 02:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako su se vratili u elitno društvo nogometaši Cremonesea nisu ostvarili niti jednu pobjedu. Čitavih dvadeset kola. Zato su u Kupu eliminirali Napoli, pa onda još i Romu.

Mali klub iz lombardske Cremone iznenadio je momčad Josea Mourinha i slavio golovima Nigerijca Dessersa (28. -11m) i autogolom Turčina Celika (47.).U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Belotti je smanjio na 1:2, ali vremena za još jedan gol Rome nije bilo. Cremonese će u polufinalu igrati protiv Fiorentine koja je u Firenci dobila Torino 2:1.

Fiorentina je povela golom Srbina Luke Jovića u 65. minuti, a 90. minuti Francuz Ikone je potvrdio prolazak. U 93. je Vlašić asistirao za Bjelokoščanina Karamoha za konačnih 2:1. Vlašić je odigrao cijelu utakmicu momčad Ivana Jurića, bio je asistent kod jedinog gola dok je Josip Brekalo, samo tri dana nakon što je Torino zamijenio Fiorentinom, ostao na klupi. Inter će svog protivnika u polufinalu dobiti nakon utakmice Juventus - Lazio.

Kopirati
Drag cursor here to close