Hertha BSC

Čovićevi nogometaši pretražili svaki milimetar travnjaka!

Prvotimci Herthe pretražili su čak dva travnjaka kako bi pronašli vjenčani prsten svog kolege Mathewa Leckieja (28), kojemu je ta vrijedna uspomena za vrijeme treninga naprosto 'odletjela' s prsta.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Berlinska Hertha, koju je od ove sezone preuzeo hrvatski stručnjak Ante Čović, priprema se za novu sezonu u austrijskom Stegersbach.

U jednome trenutku začuđeni promatrači vidjeli su prvotimce uglednog bundesligaša kako zure u travu, tražeći nešto što je očito vrlo vrijedno, ali ne previše uočljivo.

Prvotimci Herthe pretražili su čak dva travnjaka kako bi pronašli vjenčani prsten svog kolege Mathewa Leckieja (28), kojemu je ta vrijedna uspomena za vrijeme treninga naprosto 'odletjela' s prsta, piše Bild.

Nogometaši su pretražili svaki centimetar terena, ali prsten nažalost nije pronađen.

"Ja sam također oženjen i znam da gubitak vjenčanog prstena nije nimalo ugodan. Čak je 25 ljudi pretraživalo dva terena kako bismo pronašli njegov prsten. Šteta da to nismo uspjeli. Međutim, kad treniraš s prstenom na ruci, takvo što se dogodi", izjavio je trener Ante Čović (43), vidno razočaran.

Čović svojim igračima ne zabranjuje nošenje prstenja, lančića ili drugog nakita za vrijeme treninga.

"Igrači se na treningu žele dobro osjećati. Važno mi je jedino da na tijelu nemaju nešto čime se mogu ozlijediti", kaže Čović.

Ovaj je trener poznat po ležernom pristupu disciplini igrača jer smatra kako svaki od njih treba izgraditi vlastitu odgovornost.

Kaže kako nikad ne gleda na to jesu li igrači popili koje pivo u slobodnom vremenu ili nakon utakmice, kakvu su hranu konzumirali i slično, ali to što čine privatno, ne smije se odraziti na njihovu spremnost za igru. Sve ostalo ga se ne tiče.

Kopirati
Drag cursor here to close