Povratnik

Costa: Sretan sam što ću ponovno igrati za Atletico Madrid

"Zahvaljujem se klubu na naporima koje je uložio kako bih se vratio u Atletico'', rekao je Costa.
Sport / Nogomet | 02. 01. 2018. u 21:00 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski Diego Costa (29) izjavio je da je sretan što će ponovo zaigrati za Atletico Madrid, prenosi agencija Anadolija.

"Zahvaljujem se klubu na naporima koje je uložio kako bih se vratio u Atletico. Što se tiče moje spremnosti, vidi se da sada izgledam mnogo bolje. Pripremao sam se za ovo i radujem se prvom meču. Predugo sam čekao na ovo, a koliko god da trenirate, nije isto kao kada igrate utakmicu. Umoran sam od brojnih treninga", rekao je Costa za španjolske medije.

Na novinarsko pitanje o tome kako se osjećao u Chelseaju prije dolaska u Atletico, istaknuo je da mu je u Londonu bilo lijepo.

"Osjećao sam se dobro u Chelseaju. Ljudi su mi mnogo pomogli i olakšali mi život. Chelsea je veliki klub i samo me dobre uspomene vežu za period koji sam proveo u Londonu", kazao je napadač.

Costa u ovoj sezoni nije odigrao nijednu utakmicu za Atletico Madrid jer španjolski klub tek sada ima pravo dovoditi pojačanja.

U dosadašnjoj karijeri je igrao za Bragu, Penafiel, Celtu, Albacete, Valladolid, Rayo Vallecano, Chelsea i Atletico Madrid.

Kopirati
Drag cursor here to close