NK Široki Brijeg

Ćorluka: Živimo za finale sa Sarajevom

Sport / Nogomet | 02. 05. 2017. u 08:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u Ligi za ostanak upisao tri uzastopna poraza, Široki Brijeg se time ne opterećuje puno jer sve su misli okrenute na finale Kupa BiH preko kojeg mogu izboriti kvalifikacije za Europsku ligu.

Jedan od igrača koji se igrama i ključnim potezima istaknuo u Kupu je 22-godišnji Gruđanin Josip Ćorluka za koga je, prema pisanju pojedinih medija, zanimanje iskazao splitski Hajduk. No, iz kluba s Pecare su demantirale natpise, kao i informacije da osim Ćorluke, splitski klub ''lovi'' i mlade Menala i Lončara.

''U zadnje vrijeme igramo dobro. Uspjesi u Kupu svima su nam vjetar u leđa i poticaj da ovako nastavimo dalje. Lijepo je pročitati da postoji zanimanje Hajduka. Lijepo bi bilo krenuti stopama našeg Zvonimira Kožulja, no sad smo fokusirani samo naŠiroki Brijeg, na finale Kupa i prvenstvene utakmice koje nas čekaju. Živimo za finale sa Sarjaevo, želimo osvojiti Kup BiH, a dalje ćemo vidjeti'', izjavio je Ćorluka za Sportske novosti.

Prva utakmica finala Kupa BiH između Sarajeva i Širokog Brijega igra se u 10. svibnja na Koševu dok je uzvrat na Pecari 17. svibnja.

Kopirati
Drag cursor here to close