Hrvatska

Vedran Ćorluka se emotivnim pismom oprostio od reprezentacije

''Došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog koji čeka da se i njegovi snovi ostvare. Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu'', rekao je Ćorluka,
Sport / Nogomet | 10. 08. 2018. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vedran Ćorluka (32) oprostio se od igranja za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Navijače je o tome obavijestio putem Instagrama:

"Dragi navijači Hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od Hrvatske reprezentacije'', počeo je poruku Ćorluka.

''Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utamici kroz svih ovih 12 godina.

Naravno, bilo je tu i dobrih i onih malo manje dobrih utakmica, ali znajte, svaka je bila sa srcem. Hvala i svim mojim suigračima s kojima sam proveo sve ove nezaboravne godine, hvala vam što ste mi bili obitelj, nekada mlađi brat, a nekada stariji, hvala vam što ste me naučili što znači zajedništvo i gdje nas ono može dovesti...do finala SP!'', dodao je Čarli.

Rekao i je da će biti najvatreniji navijač Hrvatske u budućnosti.

''Ne sumnjam da ćemo se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta. Hvala svim trenerima Slavenu, Igoru, Niki, Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što ste pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i naljepši dres. I za kraj, još jedno veliko hvala svima koje sam susreo na ovom putu no došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog koji čeka da se i njegovi snovi ostvare. Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu, voli vas Čarli."

Kopirati
Drag cursor here to close