Pecara

Ćorić: Za ulazak u Ligu za prvaka trebat će nam i faktor sreće

Sport / Nogomet | 30. 11. 2016. u 15:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki se uoči posljednjeg kola jeseni nalazi na sedmoj poziciji, mjesto ispod Lige za prvaka.

Činjenica je to koja sve na Pecari čini nervoznima, no trener Denis Ćorić i dalje ostaje optimističan.

“Činjenica je da smo u Krupi napravili korak unatrag, ali u igri je još petnaest bodova, a mi ćemo se boriti do kraja, rekao je Ćorić u izjavi za Dnevni list. 

“Trebat će nam i faktor sreće, jer sve ekipe iznad nas igraju dobro pa je jasno da ćemo osluškivati i što drugi rade. Zrinjski ostaje favoriti broj jedan borbi za naslov, ali sada mu se Sarajevo i Željo približili. Radnik, Krupa i Sloboda su se također stabilizirali, neće nam biti lako.”



U posljednjoj utakmici godine Široki čeka susjeda s tabele - Mladost. 

“U Krupi je to bilo dobro, zapravo oba poluvremena. Zato Mladost dočekujemo prepuni samopouzdanja, igrači jedva čekaju utakmicu protiv Mladosti, jedne ekipe koja je za respekt.”

“U napadu su dobri, u obrani su dosta dobili dolaskom Laštre koji je bio kod nas, trener Musemić je to dobro posložio, što se vidjelo protiv Olimpica. Sigurno će to biti teška utakmica.”

Problemi u kadru i ovog su puta prisutni. 

“Nećemo imati Sesara, Ćorića i Pandžu, a svaki od njih u posljednje vrijeme igra jako dobro. Crnov je imao problema s koljenom, ali zadnja dva dana je normalno trenirao pa očekujemo da će biti spreman. Tko god istrči na teren, dat će maksimum. U svakom slučaju, razmišljamo samo o tri boda”, zaključio je Ćorić. 

Utakmica Široki - Mladost igra se u nedjelju od 16 sati.  

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close