Trener Posušja

Ćorić: Nekad je i šamar dobar ako se izvuče pouka

Prije starta drugog dijela trener Posušja Denis Ćorić je govorio kako je poslije 4 mjeseca pauze jako teško pogoditi formu igrača za prvo kolo.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2021. u 08:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se radilo o derbiju 16. kola Prve lige FBiH iznenađujuće je bilo primijetiti rezultat sa Mokrog Doca gdje je domaće Posušje izgubilo od TOŠK-a (2:0), čime su Tešnjaci odmah na startu proljetnog dijela uhvatili priključak i najavili uzbudljivu utrku za titulu prvaka.

Prije starta drugog dijela trener Posušja Denis Ćorić je govorio kako je poslije 4 mjeseca pauze jako teško pogoditi formu igrača za prvo kolo.

''Bila je to zaslužena pobjeda TOŠK-a i čestitke im. Evidentno je da nismo bili dobri u nekim stvarima. Kod rezultata 0:0 smo imali dvije odlične prilike gdje nismo zabili. Dosta dobro smo ušli u utakmicu, ali poslije primljenog gola nismo bili kakvi smo trebali biti'', priča Denis Ćorić.

''Iz ovoga treba izvući pouku, a to je da bez pravog zalaganja, želje, volje, htjenja i pristupa, za sve nas od trenera do igrača, nema ni uspjeha. Nekad je i šamar dobar ako se izvuče pouka. Idemo dalje, ovo je iza nas, znam da možemo puno bolje'', dodaje.

Ističe da su razgovarali o tome u svlačionici te posebno skrenuli pažnju.

''Razgovarali smo i svjesni smo da to nije bilo to. Ali glavu gore i idemo pokušati to kod Slavena nadoknaditi. Dugo je prvenstvo. Normalno da se kući uvijek nadamo pobjedi. TOŠK nas ničim nije iznenadio, ali mi jednostavno nismo bili pravi'', govori Ćorić za Dnevni list.

Napominje da na proljeće neće biti nimalo lako, ali pred njima je sad dobra šansa za vratiti stvari na početak jer gostuju posljednjeplasiranom Slavenu u Živinicama.

''Imao sam ih priliku gledati sa Igmanom i nisu tako loša ekipa. Ne bježimo od uloge favorita i sve osim pobjede bi bio neuspjeh. Ali puno toga utječe, tereni su loši na početku, a Slaven ima dosta dobrih igrača za ovaj rang. Respektiramo ih i idemo na pobjedu, tako ćemo se postaviti. Samo nam posljednja utakmica mora biti pouka da moramo biti na razini na kojoj smo bili. Bez sto posto pristupa ne može se nitko dobiti'', zaključio je Denis Ćorić.

Pred ovaj meč tri žuta kartona ima Jure Glavina, dok u Posušju očekuju da će moći računati i na Ivana Bubala koji još očekuje registraciju.

Od jučer je novi trener Vis Simm Bau Darko Vojvodić, najuspješniji trener u Prvoj ligi FBiH koji je titule osvajao sa GOŠK-om, Slogom Simin Han i Olimpikom. Vojvodić dolazi u klub poslije kiksa Visa sa Budućnosti (0:1), a uoči nedjeljnog gostovanja TOŠK-u u Tešnju.

Kopirati
Drag cursor here to close