Povratak u Serie A

Conte od sljedeće sezone na klupi Intera?

Sport / Nogomet | 01. 03. 2017. u 12:52 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Chelseaja Antonio Conte mogao bi na kraju sezone napustiti londonski klub, jer je navodno dogovorio prelazak u milanski Inter.

Kako piše torinski listi "Tuttosport", vlasnici Intera, Suning groupa, ponudila je talijanskom stručnjaku unosan četverogodišnji ugovor, vrijedan 15 milijuna eura po sezoni.

Bivši trener Juventusa i reprezentacije Italije navodno je pristao na to, nakon što je Inter povisio ponudu s prvobitnih 11 miliona eura.

Predstavnici Suninga, prenosi Football-Italia, sada su u pregovorima s vlasnikom Plavih, Romanom Abramovičem, kako bi dogovorili raskid trenerovog trenutnog ugovora.

Conte ove sezone sjajno vodi Chelseja, nalaze se na prvom mjestu Premier lige i imaju deset bodova više od drugoplasiranog Tottenhama, dok je Inter šestoplasirana ekipa u Seriji A i šest bodova su u zaostatku za trećim mjestom na tabeli, koje vodi u Ligu prvaka.

Aktuelni trener Crno-plavih je Stefano Pioli, koji je poboljšao rezultate, nakon što je Frank De Boer otpušten u studenom prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close