Nikako na zelenu granu

Conte blizu odlaska iz Intera, poznat i njegov nasljednik?

Ipak, rastanak s Conteom će biti posljednja instanca, a tek ukoliko doista dođe do toga Nerazzurri planiraju angažirati Maxa Allegrija kao njegovog nasljednika.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2020. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Antonio Conte - Nakon neuspjeha u Chelseaju, slično mu se ponavlja s Interom...

Kako prenosi Sky Sport, uprava Intera nije u potpunosti zadovoljna s Antoniom Conteom i trenutno uopće nije nemoguć odlazak talijanskog stratega po završetku ove sezone.

Prema njihovim napisima, uprava će po okončanju prvenstva sjesti za stol s aktualnim strategom i razmotriti opciju razlaza jer je momčad, prema njihovom mišljenju, prerano odustala od borbe za titulu.

Ipak, piše isti izvor, rastanak s Conteom će biti posljednja instanca, a tek ukoliko doista dođe do toga Nerazzurri planiraju angažirati Maxa Allegrija kao njegovog nasljednika.

Talijanski stručnjak Max Allegri je ovu sezonu bez angažmana nakon što je 2019. napustio Juventus.

Pomalo nevjerojatno zvuče ove informacije da je Inter  spreman raskinuti suradnju s trenerom koji ih je u ekspresnom roku vratio u vrh talijanskog nogometa.

Doduše, podbačaj u Ligi prvaka, gdje su ispali u skupini s Barcelonom, Borussijom i Slavijom, veliki mu je minus.

Podsjetimo, prije četiri godine vlasnik Intera postao je kineski milijarder Jindong Zhang, koji je najavio velike investicije u igračka pojačanja.

Prvo je 2018. doveden argentinski napadač Lautaro Martínez, prošlog ljeta stigao je trener Conte, belgijski napadač Romelu Lukaku i iskusni stoper Diego Godin, a u siječnju ove godine danski veznjak Christian Eriksen.

Nedavno je talijanski klub doveo i supertalentiranog braniča Achrafa Hakimija (21) iz Real Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close