Lider sutra u Bijeljini

Čolić: Zrinjski je u stanju svakoga pobijediti pa i Radnik

Sport / Nogomet | 14. 10. 2016. u 08:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski drugi krug natjecanja u Premijer ligi otvara teškim gostovanjem kod Radnika, no Plemići su spremni za ovaj izazov.

Desni bek Benjamin Čolić vjeruje da je Zrinjski već dokazao da je sposoban svakoga pobijediti. 

“Teška je utakmica ispred nas, ali mi imamo samo jedan cilj - tri boda, kao i u svakoj utakmici. Ovog puta imamo malo težeg protivnika u odnosu na prethodne utakmice, ali mi imamo kvalitetu pobijediti svakoga”, ocijenio je. 

Plus osam bodova u odnosu na rivale pomalo ga je iznenadilo, ali...

“Da budem iskren, nisam očekivao da ćemo imati toliku prednost, ali ovaj broj osvojenih bodova nije me iznenadio..., iz jednostavnog razloga što smo najbolja ekipa u državi”, rekao je pa dao dijagnozu za rivale. 

“Možda će derbi između Sarajeva i Želje odlučiti tko bi nam mogao biti prvi konkurent, s tim da je bolje za nas ako tu ne bude pobjednika, a mi ostvarimo željeni rezultat u Bijeljini. Ali eto, mislim da će to na kraju biti Željezničar.”. 

Svojom formom je zadovoljan, iako ove sezone nije standardan. Sutra će opet na desnom beku gdje struka neće moći računati na Marija Barića kojeg zbog bolnih leđa neće biti u kadru, kao ni Miloša Filipovića, iza kojeg je borba s virozom, te Mate Pehara kojeg muči aduktor.

“Protiv Metalleghea je bilo lako igrati, jer bilo je 4:0. Odigrao sam već dvije-tri utakmice, polako ulazim u bolju formu. Najvažnije da mi igramo dobro i pobjeđujemo”, zaključio je Čolić.  

Sutrašnja utakmica u Bijeljini zakazana je za 15 sati. 

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close